EnergyControl Academy

Netwerk lidmaatschap 2021

Allereerst de beste wensen voor 2021!

Gelukkig, Gezond en Sportief!

Nieuws over de CheX

Het project loopt nog steeds maar er zijn wat hobbels te nemen t.a.v de productie. Deze vindt plaats in China. Helaas zijn de aantallen wat hoog waarmee moeten starten. Nu we niet zeker zijn of het goed werkt is het risico best groot. We houden jullie op de hoogte!

EC lidmaatschap 2021 voor leden en aspirant leden houdt in:

Ondersteuning

•       Onbeperkt insturen van testen en ondersteuning bij het maken van
loopprogramma’s
•       Updates
•       Korting op service
•       Korting op apparatuur

Doorverwijzing

Het lijkt in de praktijk het beste te werken dat de doorverwijzingen centraal geregeld worden. De klant komt binnen via de sites en de boeken met zijn vraagstelling.  De coach die gecertificeerd is en het dichts bij zit met zijn praktijk krijgt de doorverwijzing.
De doorverwijzing gaat alleen naar leden die regelmatig testen insturen en contact houden. We zijn bezig om de website voor het netwerk in orde maken waarop er verschillende functies komen voor de leden o.a de doorverwijzing

Lezingen
Op dit moment is het lastig om een lezing in te plannen. Zodra het weer kan dan geef ik dit op deze website

Scholing

Door Corona zijn alle cursussen in de vorm van de webinars beschikbaar. Heb je het lidmaatschap voldaan dan kun je al deze webinars gratis bekijken zie: https://www.stansvanderpoel.nl/kennispagina-voor-netwerkleden/

Het is nu een mooie tijd om je kennis te vergroten, dus maak gebruik van de webinars!

Aanbiedingen 2021

•       Teamsystem 6 stuks 1995 ex btw range straal van 10 meter uit te breiden tot 20 personen per persoon 99€ extra normaal 120€.

•       Gratis hoofdcoach op de website en atleten die onder je vallen kosten 25€ per atleet ex btw per jaar. Je kunt ook kiezen voor 150 euro per jaar extra boven op je netwerk lidmaatschap voor onbeperkt gebruik.

Je hebt tevens mogelijkheid om meerdere mensen live aan het werk te zien op dezelfde manier als een Teamsystem.
Je kunt online de progressie volgen op basis van HRV. Je ziet in welk niveau ze getraind hebben. Het is een automatisch logboek.

  • Kosten netwerk is 300 euro maar voor startende coaches die net een praktijk opzetten is het eerste jaar 150,- euro ex btw. Mocht er teveel ingestuurd worden door de beginnende coach dan wordt dat ook 300,- euro ex btw. Heb je nog vragen laat het me dan weten? Bij aanschaf van de apparatuur is de eerste periode gratis!