EnergyControl Academy

EnergyControl Looptrainers opleiding

Al heel lang is duidelijk dat hardlopen of joggen een positieve invloed heeft op de gezondheid. Velen spreken over de leuke stofjes die je aanmaakt maar als je pas begint is dat niet waar het omgaat. Ga je om gezondheidsredenen aan de slag, dan wordt het een heel ander verhaal maar des te interessanter

Veel mensen begeleiden vanuit  hun eigen ervaring maar juist voor lopen moet je programma’s op maat maken. Loopt iemand normaal een marathon op 160 hartslagen dan zal hij met 10 kg overgewicht het met een veel lagere hartslag moeten om aan te komen.

Vooral voor degene die Ik, Hardloper, Marathon-, of Hardloop Revolutie al gelezen hebben gaat het een interessante dag worden.

In deze 1 daagse cursus leer je wat er met het lichaam gebeurd tijdens de training voor een specifiek doel zoals een marathon.

Je leert o.a. het vinden van de ideale trainings-, en wedstrijdhartslagen voor al je klanten.

Hoe je goed en je met eenvoudige middelen kunt testen komt aan bod en het maken van trainingsprogramma’s. Tevens wordt er veel aandacht besteed hoe je de programma’s bijstelt als het beter of slechter gaat dan verwacht.

De kosten voor deze  cursus is 50,-€ ex btw voor degene die alle opleidingen al gevolgd hebben