EnergyControl Academy

Ademtherapeut

Als je ook vindt dat ademhaling een van de belangrijkste processen is in het lichaam, bieden we je hier een kans om er meer mee te doen of zelfs een nieuw beroep te ontdekken.

Docent: Stans van der Poel, heeft haar sporen verdiend in het begeleiden van mensen naar een beter leven o.a. door ademtherapie.

Email voor inschrijven en als je nog twijfels hebt: stansvanderpoel@gmail.com

De opleiding tot ademcoach volgens de EC-Metode is behoorlijk intensief mede doordat je op een gegeven moment je eigen testen moet insturen met beoordeling.

De opleiding duurt 2 dagen een theoriedag, daarna een praktijkdag.  Voor de praktijkdag proberen we 2 uur een 1 op 1 sessie te plannen om de bediening van de apparatuur door te nemen en de apparatuur te installeren.

De praktijk is alleen zinvol voor diegene die ervoor kiezen om met de apparatuur door te gaan!

De aanbevolen boeken:

“Verademing” van Koen de Jong en “Chronische Vermoeidheid nooit meer” van Stans van der Poel

De link van Koen de Jong om de ademhaling nog eens uitgelegd te zien en te horen

Medische achtergrond van het belang om goed te ademen

Programma dag 1: basis kennis longfysiologie, herkennen van longproblematiek die de therapie beïnvloeden, voor wie is ademtherapie geschikt, hartslag coherentie of variabiliteit en praktijk

Docent:  Stans van der Poel

De kosten zijn afhankelijk van de aanschaf van de apparatuur. In sommige gevallen is het bij de apparatuur in begrepen. Vanaf 1250€ ex btw kun je al volledig aan de slag.

Er is mogelijkheid om alleen de theoriedag te volgen de kosten daarvan zijn 150€ ex btw. Na deze dag kun je een goede diagnose stellen en met simpele middelen al een programma opstellen

aanvang/duur: 10.00-16.00

adres: Radioweg 3 te Nederhorst den Berg