EnergyControl Academy

Marathon lopen

Het lopen van een marathon is makkelijker dan je denkt als het over het halen van de finish gaat binnen de sluitingstijd. Mooier is dat je alles uit jezelf haalt en over de streep komt met de voor jouw best haalbare tijd.

Trainen voor een Marathon is heel leuk want je hoeft niet zo hard tenslotte ben je in de wedstrijd  uren onderweg, dus het is een kwestie van het verdelen van je krachten. Denk nu niet ik moet dan ook hele lange stukken lopen. De meeste van mijn pupillen hebben als langste trainingsafstand 12 km en trainen hooguit 50 km in de week. Het minimum is 30km met 3 x per week.

Voor bijna iedereen is de marathonwedstrijdhartslag en verbranding op een niveau waar je lichaam goed in balans is. Heb je een drukke dag gehad en je gaat een specifieke marathon training doen, zul je dat als prettig ervaren. Eigenlijk was je hoofd in de werk stand en deed het lichaam niets. Met deze rustige training van de marathon komt dit dichter bij elkaar.

Om het beste uit jezelf  te halen is goede test aan te bevelen. Stuur een mailtje met je woonplaats en je wensen naar: Ik zoek een EC Coach

Wil je zelf  EC Coach worden neem dan ook contact op via boven staande link.