EnergyControl Academy

Voor patiënten…

Voor patiënten…

Voor patiënten met chronische vermoeidheid of ME moet het een grote teleurstelling zijn dat er definitief geen virus ten grondslag ligt aan de ziekte ME en CVS in het algemeen volgens een artikel uit de Gelderlander van vrijdag 2 december. De discussies zijn aardig op gang gekomen en bij een aantal opmerkingen kan ik mij aansluiten. Het is een constatering die niets oplost voor de patiënten. Vanaf 1995 probeer ik ME-patiënten te begeleiden. Een ding staat voor mij als een paal boven water dat ze zijn echt doodziek zijn!

Helaas is het jammer dat velen niet kiezen voor een aanpak, die toch zijn sporen verdient heeft en velen mensen beter heeft gemaakt.

Samengevat is de chronische vermoeide patiënt niet meer in staat om vet te verbranden voor arbeid en snoept hij of zij de hele tijd uit het suikerpotje en dat is minder dan 1/10 van de vetpot en daarom gauw leeg. Er wordt in rust ook teveel suikers verbrand alsof men bezig is met sporten, hetgeen de spierpijn verklaart en de aanwezigheid van melkzuur in verleden aangetoond de Australische wetenschappers. Door de verhoogde verbranding waar geen arbeid tegenover staat is het lichaam uit balans.
Graag nodig ik iedereen uit vragen te stellen over klachten en dan zal ik ze proberen te verklaren en anoniem uit te werken werken

Comments are closed.